SPUNE-MI O POVESTE 2020

Care sunt cele mai frumoase povești din viața voastră? Cele din copilărie, desigur. Eroii lor merg alături de noi, copii și adulți, deopotrivă, toată viața, însoțindu-ne în cele mai diverse momente, populându-ne visurile, modelându-ne ambițiile. Citim, ne uităm la filme, pe YouTube, urmărim parcursul eroilor noștri cu inima la gură, deși cu toții știm că binele învinge.

Câțiva dintre noi au puterea de a crea eroi și povești, de a ne atrage în lumea lor de fantezie și imaginație. Aceștia sunt autorii. Pe ei i-am căutat în proiectul SPUNE-MI O POVESTE, pe autorii aflați la începuturi. Am căutat să suprindem începuturile călătoriei lor în această viața, momentul în care toate visurile sunt posibile, când eroii sunt chiar ei, când imaginația zburdă neîngrădită de condiționările maturității și experienței.

Anul 2020 a fost plin de povești și ne-a adus provocări unice. Planurile noastre din 2019 au suferit modificări importante anul acesta, dar am reușit să suținem atelierele proiectului, să cunoaștem virtual copii talentați și să aflăm cum s-ar implica ei în acțiuni pentru o lume #fără plastic, o lume durabilă. SPUNE-MI O POVESTE este un proiect de educație non-formală care crede în talentul copiilor și încurajează tânăra generație să devină un agent al schimbării. Credeți-ne pe cuvânt, ei pot schimba lumea în bine!


SPUNE-MI O POVESTE  este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.