SPUNE-MI O POVESTE 2019

Care sunt cele mai frumoase povești din viața voastră? Cele din copilărie, desigur. Eroii lor merg alături de noi, copii și adulți, deopotrivă, toată viața, însoțindu-ne în cele mai diverse momente, populându-ne visurile, modelându-ne ambițiile. Citim, ne uităm la filme, pe YouTube, urmărim parcursul eroilor noștri cu inima la gură, deși cu toții știm că binele învinge.

Câțiva dintre noi au puterea de a crea eroi și povești, de a ne atrage în lumea lor de fantezie și imaginație. Aceștia sunt autorii. Pe ei i-am căutat în proiectul SPUNE-MI O POVESTE, pe autorii aflați la începuturi. Am căutat să suprindem începuturile călătoriei lor în această viața, momentul în care toate visurile sunt posibile, când eroii sunt chiar ei, când imaginația zburdă neîngrădită de condiționările maturității și experienței.

Eva, Pavel, Mihai, Dan, Diana, Tudor, Maya, Floriana, Ioan, Stefan, Dragoș, Denis, Vlad, Rareș, Andreea, Emanuel, Valentin, Marius, Roberto au venit alături de noi, Asociația VolumArt, în  aventura Spune-mi o poveste și acestea sunt poveștile lor care ne invită în lumea plină de fantezie a copilăriei. Benzile desenate li se datorează  și au fost posibile datorită câtorva oameni care i-au însoțit și i-au îndrumat  cu drag și admirație pe parcursul acestui poriect: Octav Ungureanu, Filip Columbeanu, Maria Murgu, Marius Hodea, Nina Mihăilă și Radu Igazsag.

Asociația VolumArt, adică Judit, Corina, Irina și Roxana, vă prezintă cu bucurie și mândrie, poveștile lor. Care e povestea voastră?


SPUNE-MI O POVESTE  este un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Parteneri: Școala Ferdinand I, The Social Incubator, UNATC, CINETic, MNAR